Menselijk
digitaal.

Scroll naar beneden.

Menselijk
digitaal.

Apps, websites en strategisch advies op mensenmaat.

Ik ben daar
Website
WATWAT
18.06.2021

Hoe kunnen we jongeren helpen bij het maken van een weloverwogen keuze omtrent de coronavaccinatie?

DIENSTEN

Conceptvorming, Digitaal Design, Animatie, Web Development

Meer mensen, meer toekomst
Webplatform
Provincie Oost-Vlaanderen
24.11.2020

Hoe kunnen we burgemeesters een beter beeld geven van alle kansrijke plekken en ruimtelijke mogelijkheden in hun gemeente?

DIENSTEN

Conceptvorming, Design Sprint, Prototyping, Digitaal Design, Web Development

Heyday
Applicatie
CAW / Jac
20.02.2020

Hoe kunnen we het leven van thuis- en dakloze jongeren verlichten? Hoe kunnen we ze helpen naar een eenvoudiger leven?

DIENSTEN

Gebruikersonderzoek, Design Sprint, Prototyping, Digitaal Design, Web Development

June
Webplatform
June
08.08.2019

Hoe kunnen we energie consumenten op een gebruiksvriendelijke manier de weg tonen naar een automatisch geoptimaliseerde energiefactuur?

DIENSTEN

Onderhoud, Design Systeem, Digitaal Design, Web Development

Een digitale partner voor elke fase.

Geen idee.

We inspireren je graag (en gratis) tijdens een vrijblijvende inspiratie- of sparsessie.

Wil je liever meteen concrete ideeën bedenken en zicht krijgen op mogelijke, digitale pistes voor jouw organisatie of sector? Dat kan met een ideation workshop.

Ben je op zoek naar een digitaal product dat kan inpluggen op je dienstverlening? Tijdens een service design workshop brengen we je dienstverlening in kaart en gaan we op zoek naar de grootste opportuniteiten.

Vaag idee.

Jouw gedachtenspinsels samen uitwerken tot een werkbaar concept doen we aan de hand van een concept workshop.

Ben je niet zeker over de meerwaarde van jouw idee? Wij onderzoeken het voor jou door in gesprek te gaan met de doelgroep. Of we testen je idee aan de hand van een design sprint.

Wil je te weten komen in welke fase van je dienstverlening je het meeste impact kan maken met jouw idee? We visualiseren alle stappen en actoren binnen je werking en leggen zo alle opportuniteiten bloot tijdens een service matching workshop.

Concreet idee.

Wil je jouw uitgewerkt idee valideren voor we overgaan tot de ontwikkeling ervan? We zetten de essentie van jouw idee om in een testbaar prototype en gaan na bij de doelgroep wat zij ervan vinden.

Ook voor een concreet idee kunnen we onderzoeken in welke vorm jouw idee de grootste meerwaarde kan betekenen voor de doelgroep.

Voor de ontwikkeling van jouw digitaal product hebben we verschillende technologieën voor handen. Van no-code websites tot Progressieve Web Applicaties. We leggen het je graag uit in een korte presentatie!

Gratis inspiratie- of sparsessie?

Laat hier je e-mailadres achter en wij contacteren je voor een gratis sessie!

Klik op
Bedankt! We nemen snel contact met je op.
Oops! Er liep iets mis, probeer het even opnieuw.

Wij maken het verschil voor jouw digitaal verhaal.

Toepassingen op maat van jouw doelgroep.

We creëren digitale toepassingen die afgesteld zijn op jouw doelgroep. Door de eindgebruiker goed te begrijpen voorkomen we dat we dure dingen bouwen die niemand nodig heeft.

Jouw gids in een digitale wereld.

Ons team helpt jou om digitale knopen door te haken. Je krijgt zicht op wat er digitaal allemaal mogelijk is, én wat daarvan voor jouw organisatie of bedrijf relevant is.

Snel, visueel resultaat.

Op korte tijd maken we een eerste testversie, een prototype van jouw eindproduct. Zo kunnen we in een vroeg stadium testen afleggen bij de eindgebruiker en bijsturen waar nodig. 

Je idee wordt meteen erg testbaar en visueel. Ideaal om investeerders te overtuigen of je twijfelende collega's over de streep te trekken.

Digitaal en inclusief, ook voor jouw budget.

Onze expertise is om digitale toepassingen te maken die voor een brede doelgroep toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Ook voor jouw budget vinden we een oplossing op maat. 

We're in it together.

Je staat er niet alleen voor met Spaced. Je krijgt een klein, maar zeer gedreven en ervaren team aan boord. We trekken mee aan jouw project en zoeken actief naar de juiste oplossingen.